Tā vien šķiet, ka pavāriem rudens ir darbam vispateicīgākais laiks, jo ēdienu var pagatavot no svaigām, tikko no dārza atnestām izejvielām: dārzeņiem, augļiem un zaļumiem.
Rudens ieskaņā Latvijas lauku labumu cienītājus pārņem kabaču trakums. Maigos kabačus var ēst visu rudeni – kamēr tie vēl maziņi, droši lietojami uzturā ar visu mizu, savukārt, kad sāk izskatīties pēc apaļiem sivēniem, jānotīra un tikai tad jāliek pusdienu katlā vai pannā. Pildīti kabačiPagatavošana1.
Šī ir ļoti vienkārši pagatavojama siera kūka. Tai pat cepeškrāsns nav vajadzīga, tikai ledusskapis. Recepti man iedeva draudzene, esmu to nedaudz papildinājusi. Tā kā teju katram ir sava iecienītā siera kūkas recepte, arī šai iespējamas dažādas variācijas.Pagatavošana1. Krūzē ieber želatīnu, pie-vieno 1/4 glāzes auksta ūdens, atstāj uzbriest.