Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Tomātu un paprikas biezzupa

Tomātu un paprikas biezzupas recepte.

Sastāvdaļas: 1 kg tomātu, 2 nelielas paprikas, 1 sarkanais sīpols, svaigi garšaugi (timiāns, rozmarīns u. c.), olīveļļa, sāls, pipari, medus vai cukurs.

1. Tomātus krusteniski iegriež, tos noplaucē, 5 min paturot verdošā ūdenī, un novelk atlekušo mizu. Pārgriež uz pusēm. Paprikas sagriež četrās daļās un izņem sēklas. Sīpolu sagriež četrās daļās. 2. Dārzeņus liek cepamtraukā, pārslaka ar eļļu, nosedz ar foliju un cep 200 grādu cepeškrāsnī 40 min. 3. Kad dārzeņi mīksti, tos pārliek katlā, pievieno sasmalcinātus garšaugus, pēc garšas pieber sāli, piparus, medu vai cukuru. Visu sablendē.

Pasniedz, garnējot ar apceptu žāvētu cauraudzīti vai mocarellas sieru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko