1. Rīsus vāra sālsūdenī 12 min., noskalo, notecina, atdzesē.
2. Papriku un vistas gaļu sagriež strēmelītēs, sīpolus - pusripiņās.
3. Visas mērces sastāvdaļas sajauc un pārlej salātu sastāvdaļām.
1. Rīsus vāra sālsūdenī 12 min., noskalo, notecina, atdzesē.
2. Papriku un vistas gaļu sagriež strēmelītēs, sīpolus - pusripiņās.
3. Visas mērces sastāvdaļas sajauc un pārlej salātu sastāvdaļām.
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
160 g gargraudu rīsu, 1/2 sarkanās paprikas, 1/2 dzeltenās paprikas, 350 g vārītas vai ceptas vistas gaļas, 1 nelielu sīpolu.
Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!
Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!