Kad ekskursijas autobuss Latgalē piestāja liepu gatves malā pie liela angāra, nevarēju iedomāties, ka sapirkšos pilnu somu ar zaļo griķu miltiem un pastu. Līdz šim likās – zaļie vai brūnie griķi – vai nav vienalga? Izrādās, ka nav gan! Bioloģiskā zemnieku saimniecība Liepkalns ir zaļo griķu idejas nesēja. No malas izskatās vienkārši un viegli – Aleksejs Danilins griķus sēj un novāc, viņa sieva Jūlija cep pankūkas. Bet īstenībā viss ir gan daudz interesantāk, gan daudz komplicētāk, taču vienlaiskus ir arī perspektīvi un daudzsološi.
Visu rakstu lasiet avīzes Diena otrdienas, 5.oktobra, numurā! Ja vēlaties laikraksta saturu turpmāk lasīt drukātā formātā, to iespējams abonēt ŠEIT!