Žurnālā Rudens Ēdieni piedāvājam 70 sāļu un saldu ēdienu recepšu, ko gatavot rudens sezonā no vietējiem dārzeņiem un augļiem, – gan dažādas dārzeņu un pākšaugu zupas, gan pildītus dārzeņus, dārzeņu sacepumus, sautējumus un pīrāgus. Tāpat arī piedāvājam rudens ogu un augļu desertus, kūkas, pankūkas, piemēram, leģendāro avīzes The New York Times plūmju kūku, Parīzes olimpiādes iedvesmotos šokolādes mafinus. Tie, kam patīk pašiem cept dažādas maizītes, izdevumā atradīs lielisku, pārbaudītu fokačas recepti, scones brokastu maizītes, kā arī Brikleinas beigeļu receptes mājas variantu.
Lai šoruden virtuvē smaržo tomāti, āboli, plūmes un sildošas garšvielas!
Speciālizdevumu iegādājies preses tirdzniecības vietās vai www.ekiosks.lv
Rudenī ēdīsim garšīgāk!
Iznācis Dienas Ēdienu speciālizdevums Rudens Ēdieni!
Uzmanību!
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.