Krīzes zupa
Nepieciešamās sastāvdaļas: kāposti, kartupeļi, kūpinātas ribiņas, burkāni, garšvielas
Katlā liek vārīties ribiņas. Jāizvēlas žāvētas ribiņas, jo tās zupai piešķir pikantu garšu. Ribiņas nedrīkst pielikt par daudz, jo tad zupa kļūst pārāk taukaina. Kad gaļa pavārījusies, pieber kubiciņos sagrieztus kartupeļus un burkānus. Zupai jābūt diezgan biezai, tāpēc var pievienot arī ziedkāpostus vai mazos makaroniņus. Labākai krāsai var piegriezt papriku. Kad zupa gandrīz gatava, katlā liek sagrieztus kāpostus. Tos svarīgi nepārvārīt, lai zupā būtu jūtama svaigu kāpostu garša. Garšvielas liek pēc izvēles - var ņemt universālo garšvielu, var garšvielas sakombinēt pats.