Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Ābolu un mannas sacepums

Ābolu un mannas sacepums - garda recepte!

Sastāvdaļas: 30 g mannas, 2 glāzes piena, sviests, sāls, rīvmaize, 2–4 āboli, cukurs.

1. Uzvāra pienu, pieber mannu, pēc garšas pieliek sāli un sviestu un maisot vāra, līdz manna uzbriedusi.

2. Ābolus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Liek katliņā, pēc garšas pievieno cukuru un maisot pasautē, līdz āboli mīksti un veido biezeni.

3. Cepamtrauku ieziež ar sviestu un izkaisa ar rīvmaizi. Traukā liek pusi mannas putras, pēc tam ābolu masu un tad atlikušo putru. Virsū uzliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā, līdz sacepumam izveidojas zeltaina garoziņa.

4. Pasniedz ar vaniļas mērci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko