Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Dzērveņu saldēdiens svētkiem

Dzērveņu saldēdiens svētkiem

Sastāvdaļas (1 personai): 100 grami dzērveņu, 1 ola, 3 ēdamkarotes cukura, 1 paciņa vanilīncukura, 40 grami miltu, mazliet pūdercukura, mazliet sviesta, saldējums.

1. Nelielu (piemēram, žuljēna vai crème brûlée) cepamtrauciņu ieziež ar sviestu. Olu saputo ar cukuru un vanilīncukuru, pievieno miltus.

2. Trauciņā ber dzērvenes, virsū uzlej saputoto olu un miltu masu.

3. Cep cepeškrāsnī 30-35 minūtes 180 grādu temperatūrā. Atdzisušu pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz ar saldējumu. (Šādu trauciņu var pagatavot katram ēdējam atkarībā no viņu skaita.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 27.11.2024.

Tiem cilvēkiem, kuri mēdz runāt daudzskaitlī – "mēs esam", "mēs domājam" u. tml. –, laikam ir parazīti vēderā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko