Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā -3 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Grūbu putra ar speķi

Labs padoms!

Sastāvdaļas:

  • 300 g grūbu,
  • 200 g žāvēta speķa vai cauraudža,
  • 2–3 sīpoli,
  • 2 l ūdens,
  • sāls pēc garšas.

 

Pagatavošana:

1. Grūbas uz sausas pannas maisot apgrauzdē spilgti brūnas. Speķi vai cauraudzi un sīpolus sagriež gabaliņos un uz pannas apcep.

2. Cepamtraukā ieber vienu kārtu grūbu, pāri liek ar sīpoliem apcepto speķi, tad atkal grūbas, tad speķa kārtu, nobeidz ar grūbām.

3. Visu pārlej ar karstu ūdeni vai buljonu, kuram jau pielikts sāls, un cep cepeškrāsnī bez maisīšanas, līdz grūbas mīkstas, pēc vajadzības pielejot klāt papildu šķidrumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko