Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Maltīte zeltainām rudens dienām

Zelta rudenī jāpaspēj baudīt gan dabu, gan gardus ēdienus.

Patlaban ir jāiet pārgājienos, jābrauc ar riteņiem pa mežu takām un pēc tam garšīgi jāpaēd. Tāpēc vispirms pagatavojiet krēmzupu – tajā ir visi produkti, kas piestāv oktobra nogalei: ķirbji, burkāni, kartupeļi. Varat tai pievienot arī topinambūrus, ja garšo – arī selerijas sakni.

Savukārt Cēzara salātos galvenais noslēpums slēpjas mērcē. To var pagatavot lielākā daudzumā, turēt ledusskapī noslēgtā burkā un tad izlietot pakāpeniski vairāku dienu laikā. Mājas kārtībā varat šo mērci izmantot arī vienkārši svaigiem dārzeņiem vai jebkuriem citiem salātiem. Starp citu, tā ir lieliska arī pie jebkādiem zivs ēdieniem. Pikantumam mērci varat papildināt ar kaperiem, taču iesakām neizlaist anšovus un Vusteras mērci. Spageti ar mērci ir klasiska Itālijas vidienes (Abruco reģiona) recepte. Kā vairums itāļu ēdienu – ļoti vienkārši pagatavojami un ļoti gardi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko