Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Plūmju un drupatu deserts

Plūmju un drupatu deserts

Sastāvdaļas: 10 plūmes, 240 g miltu, 240 g baltā cukura, 3 ēdamkarotes brūnā cukura, 1 tējkarote malta kanēļa, 1 ola, šķipsna sāls, 120 g sviesta.

1. Plūmēm izņem kauliņus, sagriež katru četrās daļās. Liek bļodā, pieber brūno cukuru, 1 ēdamkaroti miltu un šķipsnu kanēļa, samaisa un sadala pa astoņiem maziem cepamtrauciņiem.

2. Bļodā sajauc miltus, balto cukuru, atlikušo kanēli un sāli. Pievieno olu un ar rokām samīca drupatās, ko liek virs plūmēm katrā trauciņā. Tad drupatām pārlej izkausētu sviestu, lai tās piesūcinātu.

3. Trauciņus liek 190 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 30-35 minūtes.

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko