Sastāvdaļas: 4 puravi, 3 tomāti, 1 kolrābis, zaļumi, 125 g mocarellas siera, 125 g saldā krējuma, 1/8 l piena, 100 g rīvēta cietā siera, 1 ēd. k. sviesta, pipari, sāls.
1. Puravus sagriež plānās ripiņās. Tomātus noplaucē, nomizo, sagriež šķēlēs. Kolrābi nomizo, saēvelē ļoti plānās šķēlēs.
2. Ar sviestu ieziestā cepešformā pārmaiņus kārto puravus, tomātus un kolrābjus. Pārkaisa sagrieztus zaļumus, sāli, piparus. Pārlej ar pienu sajauktu saldo krējumu, pārber cieto sieru, tad – gabaliņos sagrieztu mocarellu, beigās uzliek sviesta piciņas.
3. Cep 180°C cepeškrāsnī ~ 40 min.