Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Spinātu un kabaču krēmzupa

Garda jūnija spinātu un kabaču krēmzupa.

Sastāvdaļas: 100 g spinātu, 100 g mazu kabaču, 1 kartupelis, 1 sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 150 ml buljona, 50 g svaigā siera, sāls, pipari, garšvielas, grauzdiņi.

Pagatavošana: 

1. Sīpolu un vienu ķiplokdaiviņu sagriež un apcep pannā uz lielas uguns nelielā eļļas daudzumā. Pievieno sagrieztu kabaci, sagrieztu kartupeli un spinātus, uzliek pannai vāku un cep vēl apmēram 5 minūtes uz vidējas uguns.

2. Katliņā liek apceptos dārzeņus, pielej buljonu, uzliek vāku un vāra uz nelielas uguns, līdz dārzeņi mīksti. Pievieno sāli, piparus, garšvielas pēc gaumes un sasmalcinātu otru ķiploka daiviņu.

3. Zupu sablendē, iemaisa tajā svaigo sieru un pasniedz ar grauzdiņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko