Sastāvdaļas: 500 g tītara filejas, 1 ananass, 1 sīpols, 3 ēd. k. šerija, 2 cm ingvera saknes, 1/8 l vistas buljona, 1 ēd. k. ar kaudzi cietes, 2 ēd. k. sojas mērces, 1/2 tējk. cukura, sāls pēc garšas, eļļa.
1. Gaļu sagriež gabaliņos un stundu tur marinādē, kas pagatavota no cietes, šerija, sojas mērces, sarīvēta ingvera, cukura un sāls.
2. Ananasu nomizo, izņem serdi un sagriež gabaliņos. Kopā ar sagrieztu sīpolu apcep pannā karstā eļļā. Atsevišķi apcep arī marinēto gaļu, ko ik pa laikam apgroza.
3. Liek kopā gaļu un ananasus, pielej buljonu un pasautē 5 min, pēc garšas pieber sāli un cukuru.