Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Triju kāpostu salāti

Triju kāpostu salātu recepte gardākam rudens galdam!

Sastāvdaļas: 1/2 parastā kāposta, 1/2 sarkanā kāposta, 150 g Briseles kāpostu, 100 g kressalātu, 3 apelsīni, 75 g granātābola sēklu, 100 g lobītu pistāciju, 3 ēd.kar. olīveļļas, 1 tējkar. medus, 2 ēd.kar. etiķa.

1. Visus kāpostus smalki sagriež ar nazi vai virtuves kombainu. Pistācijas sausā pannā uz mazas uguns nedaudz apgrauzdē. Apelsīnus nomizo un sagriež nelielos gabaliņos. 2. Bļodā samaisa kāpostus, apelsīnus un kressalātus. Iejauc salātos mērci no eļļas, etiķa, medus un no apelsīniem iztecējušās sulas. 3. Pieber pistācijas un granātābola sēkliņas. Ļauj salātiem pāris stundu ievilkties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko