Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 27. novembris
Lauris, Norberts

Turku zirņu kraukšķīgā uzkoda

Ideāli brīvdienu vakarā kopā ar draugiem - turku zirņu kraukšķīgā uzkoda.

Sastāvdaļas: 400 g konservētu turku ziņu, 1 ēdamkarote olīveļļas, 1 tējkarote kūpinātas paprikas pulvera, pustējkarote sāls, 1/4 tējkarotes ķiploku pulvera.

Pagatavošana: 

1. Zirņus nokāš un zem tekoša ūdens noskalo. Izber uz papīra salvetēm un pilnībā nosusina.

2. Uz cepamplāts izklāj cepamo papīru, uz tā izber un vienmērīgi izlīdzina zirņus. Tos pārslaka ar olīveļļu, pārkaisa paprikas pulveri, ķiploku pulveri un sāli.

3. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādu temperatūrai un cep zirņus 20-25 minūtes. 

Lai labi garšo! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko