Laika ziņas
Šodien
Migla
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Receptes

Gardumgardie drupačainie kēksiņi © DIENA(1)

Drupaču kēksiņiem īstu vēla rudens garšu piešķir kanēļa un muskatrieksta maisījums. Klātdzeršanai iesakām pagatavot ābolu dzērienu – uzvāra ābolu sulu kopā ar mazliet apelsīnu sulas, pievieno vienu krustnagliņu un kanēli. 

Sulīgs un gards cepetis par godu Latvijas dzimšanas dienai - kā pagatavot?

Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienai, mēs lokām sarkanbaltsarkanās lentītes, apģērbā izmantojam karoga krāsas aksesuārus un apdomājam 18. novembra svētku maltītes ēdienkarti, kas apvienos visus tuviniekus un draugus pie viena galda. Viens no tradicionālajiem svētku ēdieniem ir cepetis, kam ir iespējamas dažādas pagatavošanas tehnikas, bet, lai tas vienmēr izdotos izcili, ir jāievēro vairāki knifi. Tos atklāj šefpavārs Normunds Baranovskis.