Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +1 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Gardā ābolkūka

Gardas ābolkūkas recepte.

SASTĀVDAĻAS: 2 kg ābolu, cukurs pēc garšas, 1/2 tējk. kanēļa, 1 tējk. kartupeļu cietes. Mīklai – 2 olas, 200 g eļļas, 200 g cukura, 500 g miltu, 10 g cepamā pulvera, šķipsna sāls.

1. Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos. Mazliet pasautē uz pannas un samaisa ar cukuru, kanēli un cieti. 2. Samīca mīklu. 28 cm diametra veidnē, kas izklāta ar cepampapīru, no 2/3 mīklas plānā kārtā salipina kūkas pamatni un sānus. Pa virsu lej ābolu masu, kam uzdrupina atlikušo mīklu un noloka pāri kūkas maliņas. 3. Cep cepeškrāsnī 200 °C aptuveni 30 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko