Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 25. novembris
Kadrija, Kate, Katrīna, Trīne, Katrīne

Kūka ar jāņogām un mandelēm

Garda jāņogu un mandeļu kūkas recepte jūsu brīvdienu galdam!

SASTĀVDAĻAS: 150 g sviesta, 45 g cukura, 210 g miltu, 1/2 tējk. cepamā pulvera. Pildījumam – 2 olas, 170 g cukura, 150 g mandeļu, 150 g jāņogu.

Saputo izkausētu sviestu ar cukuru. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un iemaisa sviesta un cukura maisījumā. Mīklu liek ledusskapī. Gatavo pildījumu – saputo olas ar cukuru, pievieno samaltas mandeles un ogas. Mīklu ieklāj cepamformā ar noņemamām malām. Pa virsu liek mandeļu un ogu masu. Cep 200 °C cepeškrāsnī 20–30 min. Atdzesē un pasniedz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Ziemas ēdieni

Bietes, ķirbis, graudaugi siltos novembra ēdienos.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko