Sastāvdaļas: 200 g žāvētu plūmju, 125 ml brendija, 175 g melnās šokolādes, 125 g sviesta, 125 g cukura, 4 olas, 50 g lazdu riekstu, 75 g miltu, 1 tējk. cepampulvera, sāls, vaniļas cukurs.
1. Plūmes sagriež gabaliņos, katliņā uzvāra kopā ar brendiju, ļauj ievilkties 15 min.
2. Mīkstu sviestu saputo ar olu dzeltenumiem un cukuru. Masai pievieno ūdens peldē izkausētu šokolādi, sadrupinātus lazdu riekstus un plūmes.
3. Piejauc izsijātus miltus un cepampulveri. Iecilā ar šķipsnu sāls un vaniļas cukuru saputotus olu baltumus.
4. Ietaukotā cepamtraukā cep cepeškrāsnī 180 grādos 30–40 min.

