Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Receptes

Gards našķis - cepti medus banāni(2)

Cepti medus banāni:Nepieciešamās sastāvdaļas: 3 banāni, 3 ēdamkarotes medus, nedaudz ūdens, kanēlis, olīveļļa vai kokosriekstu eļļa.Pagatavošana:1. Banānus nomizo un sagriež 2 cm biezās šķēlītēs.2. Pannā uzkarsē eļļu un uz vidējas uguns apcep banānu šķēlītes - vienu divas minūtes no katras puses.3. Bļodiņā sajauc medu un trīs ēdamkarotes ūdens.4. Pannu noņem no uguns un apceptās banānu šķēlītes apslaka ar šķidro medu. Ļauj atdzist un pasniedz pārkaisītus ar kanēli.

FOTO: Receptes rudenīgi latviskai maltītei © DIENA

Pēc kārtīgas lapu grābšanas un kārtīgas fiziskas izlocīšanās pēdējos dārza darbos - labi garšos Latviskas un rudenīgas maltītes. Receptes iesaka Ingmārs Ladiga, restorāna Ostas skati šefpavārs.