Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Atskats uz laiku, kad izsalkumu varēja remdēt pelmeņotavās

Vēsture Dienā: Rekviēms pelmeņotavām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mark Roccabruna
M
Paziņojums, kas varētu būt ieinteresēts, Vai jums ir nepieciešams bizness / personas aizdevumi? Mēs piedāvājam kredītu ar 3% procentu likmi, ja vēlaties, sazinieties ar Mark Roccabruna par savu aizdevumu, e-pasts: [email protected] hipotekārais kredīts, individuālais kredīts, auto aizdevums, studentu aizdevums, biznesa kredīts Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar: e-pastu: [email protected]
smits
s
. . . nezinu, man kaut kā ap 70 vidu un beigām Rīgā steidzoties, lai paspētu tur vai tur, reizēm nācās iegriezties "peļmenajā". Pusglāze skābā krējuma, šķīvis ar pelmeņiem un maizes zupa ar putukrējumu, nebija dārgi un biji paēdis.
pīrāgs
p
Egīl, ko tu jūsmo par pelmeņiem? Tos krievi ir nošpikojuši no ķīniešu "dim sum". Pirms okupācijas latvieši bez tādiem austrumnieciskiem gardumiem tīri labi iztika. Gastronomiska attīrīšanās latviešiem nenāktu par sliktu. (jā, es popkornus mutē neņemu.)
par pelmeņiem
p
- ēdiet, mīļie viesi, ēdiet, vēl tikai šo vienīgo, pēdīgo - piedodiet, patiešām vairāk nevaru, jo pirmajam jau es sēžu virsū
...
.
Kādēļ šodien tas skumjais stāsts ir pacelts augšā? Ej stacijas "XXL pelmeņos" un ēd ar ko gribi - cūkas, jēra gaļu, sieru vai veģetāros!
Ta,
T
ēd arī savā dīvānā zvilot! ne par to stāsts, bet par pieturu ikdienā, bez liekas pārpilnības un viedtālruņiem. Starp citu, porcija pelmeņu ar 150gr baltā, tā bija klasiska kombinācija, kas šodien būtu, mazākais, nepieklājīgi;)
  • 3
  • 0
prieks
p
Májás vára mazá katlinjá nelielu daudzumu, édnícá vára lielos katlos lielu apjomu, tátad ilgák. No turienes arí garshu atshkiríba. Vél jau autors aizmirsa piemetinát, ka tur vienmér varéja sagaidít, ka galdu kopéja (ievérojama gadagájuma bútne, kas kádreiz bijusi sieviete), bez cermonijám varéja tavá priekshá nomest slapju, aizdomígas smakas marles lupatu tá, ka nošļakst un, párvelkot pa galdu, atstát garas slapjas strípas tur, kur nesen vél éda tavs galdabiedrs. Ká jau visur un vienmér - kádreiz bij savádák un ir ko atceréties. Bet "raudát" nevajag, jo viss, kas notiek, notiek uz labu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Slavenas zupas

Tradicionālas ziemas zupu receptes no visas Eiropas.

Noslēpumainā Šartrēze

Vēl viens slavens un īpašs emulsijas liķieris ir franču Chartreuse – šartrēze, augu liķieris, kas tiek gatavots no vairāk nekā 130 dažādiem augiem, zālītēm un saknēm ar ārstnieciskām īpaš...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko